Home Geschiedenis De ligging Bezienswaardigheden Over ons Route Verhuur Contact
Gastenboek

Lees hier de reacties van bezoekers aan onze Gite

Hilde Conen - 10-08-’14 20:52

Hallo Peter,

Begin juli verbleven wij een nachtje met onze twee dochters in jouw prachtige gite. Het is een wonderschone plek. Heel sfeervol. Leuk dat de meiden de volgende ochtend de kippetjes mochten voeren en we hebben genoten van het heerlijke ontbijt. We wensen jou heel veel succes de komende tijd. Wij willen zeker nog eens terugkomen!!

Mvg,

Guido en Hilde Conen

Elise en Leo - 28-07-’14 21:30

Beste Peter,

Wij waren voor de tweede keer in La Frette. Was weer geweldig!. De rust en de luxe van een klaar staand ontbijt. Helemaal goed. Veel succes met alles.

Elise en Leo

Koen&Ilona Siem en Mees - 23-07-’14 22:19

Een nachtje verbleven op doorreis naar het Zuiden. Genoten van de prachtige, rustige plek in het super knusse huisje. Lekker gegeten bij de pizzeria en daarna nog even de Nederlandse nieuwtjes kunnen volgen dankzij de tv in de gite met alle Nederlandse zenders (ook superinternet verbinding trouwens). Bedankt voor de gastvrijheid en een hele dikke knuffel voor Bonnie…wat een geweldig druk maar lief beestje! Beste Peter, alle goeds voor de toekomst!

bert en diana uit beverwijk - 06-11-’13 14:58

te gast van 08-09-2013 tot 11-09-2013

Modern ingerichte gite bij typische Bresse-boerderij. Gite is zeer comfortabel en netjes. Met houtkachel. Geschikt op doorreis naar zuiden maar ook voor wat langer verblijf. Kleinere kinderen zullen het hier vast naar hun zin hebben. Aantrekkelijke steden in omgeving: Chalon, Tournus en Louhans (pluimveemarkt op maandagochtend!). Aanbevolen ! Bert en Diana

Rapportcijfer: 9

ludo en lies - 31-08-’13 21:55

Waren 10 dagen op vakantie in de bourgogne waarvan 5 dagen bij jullie.
Hebben genoten van de mooie omgeving om te fietsen en te wandelen maar zeker ook van jullie hartelijkheid en de toffe babbels.
Tof verblijf waar je kan genieten en enkel de natuur hoort.
Schitterend en tof om hier te mogen verblijven
Ludo en Lies 25/8 tot 29/8

Alice, Kathy, Hugo en Elvis (de hond) - 29-08-’13 13:18

Wij zijn een paar weken geleden 2 dagen van jullie B&B komen genieten en ik moet zeggen, het was echt wel puur genieten. Lekker ontbijt, goed weer, prachtige locatie en pure stilte.. Wat meer moet een mens hebben?
We hebben genoten van onze 2 dagen en nachten op de terugweg naar huis en zijn met spijt in het hart vertrokken!
Het was de moeite!

Groetjes,
Alice, Kathy, Hugo en onze hond Elvis die de groetjes doet aan Isi! :)

Simone - 15-08-’13 14:33

te gast van 21-06-2013 tot 22-06-2013

Een huiselijk, gezellige gite, van alle gemakken voorzien, in een prachtige omgeving. Ideaal voor een korte stop onderweg richting het Zuiden, maar zeker ook een heerlijke plek voor een langere vakantie. Hartelijk en gastvrij ontvangst door de eigenaar en een heerlijk ontbijt. Kortom, wat ons betreft een echte aanrader!

Rapportcijfer: 9

Bart, Inge, Noa, Isaak en Oskar - 12-08-’13 08:54

Peter en Pia,

Jullie gite was een heerlijke tussenstop op weg naar het zuiden. Zalige rust, geweldige ontvangst en een heel gezellige gite!
Onze kinderen vonden het heel leuk dat Thieu en Veerle op logie waren.
Ook een heerlijk ontbijt gehad met niet te versmaden zelfgemaakte confituur.

We komen zeker nog eens terug.
Bart en Inge.

Eelco & Simone - 08-08-’13 21:00

Beste Peter & Pia,

Met de overnachting in jullie gite kon onze vakantie niet beter beginnen! Allereerst een ontzettend gastvrij ontvangst, een prachtige omgeving en natuurlijk jullie mooie gite. ‘s Avonds een lekkere pizza gegeten in Simandre en de volgende ochtend verwend door Peter met een heerlijk ontbijt!
Kortom, wat ons betreft is jullie gite een echte aanrader!

Eelco & Simone

Richard en Floor(tje) - 04-08-’13 13:41

Beste Peter, Pia en Fleur,

wij hebben erg genoten van ons verblijf bij jullie. Erg mooi huisje, perfecte omgeving en een heerlijk vers ontbijt!
De 3 dagen waren eigenlijk nog te kort, maar wie weet kunnen we de volgende keer langer blijven. Als we in de gelegenheid zijn komen we zeker terug. Hartelijk dank voor de gastvrijheid!

Groeten,

Floor(tje) en Richard

Remco, Laura & Teun - 10-07-’13 08:21

Hoi Peter,
Op de heenreis naar het Zuiden hebben we een heerlijke tussenstop bij je gemaakt.
De welkomstdrankjes waren heerlijk, Teun genoot om overal vrij rond te lopen en met de hond te spelen. En wat een compleet huisje bieden jullie. Een huiselijke sfeer, ruim en een prachtig uitzicht. Koffie, thee, water in de koelkast en een heerlijk ontbijt wat langs werd gebracht in een goed gevulde mand. We hebben genoten! Jammer dat we maar 1 dag bij jullie waren.
Fijne zomer!

Nicoline en Jeroen - 16-02-’13 19:15

Hoi Peter en Pia,
Al meerdere keren hebben wij van jullie gastvrijheid mogen genieten. In jullie boerderij en gite. Deze is met respect gerenoveerd waardoor er een goede sfeer heerst. Samen met de rust en jullie gezelligheid en onovertroffen kookkunsten is dit de plek waar je graag terug komt. In de grote schoolvakantie zijn wij weer aanwezig, maar dan met de kids!
Een echte aanrader.
Doei tot dan,

Nicoline en Jeroen

Luc en Lydia Vanelderen-Vautmans - 07-10-’12 12:38

Hallo Pia en Peter,
wij hehhen 2 nachten met jullie verbleven op 22 Sep 2012 en
zoals ik jullie beloofd had dat er na onze vakantie in de Ardèche een woordje zou geplaatst worden i.v.m de Gite. Spijtig dat we niet langer konden blijven.Het is een fantastische locatie,“RUST” is hier aan de orde,kamer met een geweldig uitzicht ! alles prima geregeld, mooie ontvangst met de naamvermelding, vele kleine details die pas later gemist worden als ze er niet zijn. Zelden zo’n goede ontvangt gehad met draadloos internet(wifi)Het ontbijt overtreft alle franse ontbijten in de B&B’s ! De genummerde verse eitjes,kaas,patè….,je vraagt en Pia zorgt ervoor!Proficiat en doe zo verder, wij zullen deze “Gites” niet vergeten en durven ze zeker aanraden. Misschien wel even vermelden dat er niet zelf kan gekookt worden, daar de accomodatie er zich niet toe leent, iets opwarmen met de micro gaat echter wel.
De groeten aan Isidore en de poezen,
Lydia en Luc

pieter kees - 25-09-’12 16:32

Lieve vrienden,
We wisten al hoe mooi het was bij jullie, en hoe mooi het gastenverblijf zou worden: we zijn niet teleurgesteld. Een prachtig appartement met alles “dropendran”. En de stilte en de nachtelijke hemel. En jullie lieve en gastvrije onthaal !!
De beste reclame: we komen weerom. Warme groet Pieter Kees

Johan, Sarah en Joppe - 24-09-’12 13:51

We hebben met het gezinnetje genoten van jullie gezellige gite, ‘s avonds lekker bij de openhaard en s’ ochtends verwend door een lekker ontbijt!

Bedankt voor de gastvrijheid!

Groetjes,

Sarah, Johan en Joppe

fred en mariska de jong - 29-08-’12 19:42

hoi Pia en Peter
op weg naar zuid frankrijk hadden we eerst een overnachting in novotel reims wat goed was. de volgende stop waren jullie waar de kids 12 en 14 jaar het niet mee eens waren.maar ook zij hebben het super leuk gevonden en hadden graag nog langer gebleven.we kregen een lekker welkomst drankje aan geboden en werden even bij gepraat over de omgeving. op jullie aanraden heerlijk in het dorp gegeten,en het ontbijt was heel erg lekker en in de tuin geserveerd.als we ooit nog in de buurt zijn zullen we zeker weer van jullie gastvrijheid gebruikmaken. nogmaals hartelijk dank. groetjes fred mariska dailey en marvin

Martin en Fleur Nicolaes - 04-08-’12 08:40

Hoi Pia en Peter,

Wij willen jullie complimenteren met jullie fantastische Gite, we hebben er twee dagen genoten! Dank jullie wel voor alle goede zorgen. Wat heerlijk wakker worden met hanengekraai van Kuuk! De ontbijtjes waren fantastisch!
Tot een volgende keer.

Martin en Fleur Nicolaes

Frans en Hilda van Dijk - 20-07-’12 17:50

hoi Pia en Peter
bedankt voor de fijne week die wij bij jullie in de gitte hebben door gebracht. het was fantastie,s ,heel gastvrij en het ontbijt was elke morgen super.Frans mist de spiegel eitjes van peter,en de kaasjes van Pia,en een knuffel aan isidoor.
Groetjes uit liessel

P.s.we komem zeker een keer terug.

Mascha van den Brink - 15-07-’12 00:02

Lieve, aardige mensen,

Wat een bijzonder plekje hebben jullie in La Frette!
Ik heb het geluk dat ik al meerdere malen jullie gast mocht zijn op deze mooie plek.
Inmiddels heb ik 2 x in de Gitte mogen logeren en wauw!! Wat is het een heerlijk en mooi verblijf!!
Het heeft ons aan niets ontbroken en in combinatie met jullie goede zorgen is het zeker een plek waar wij dit jaar nog naar terug zullen keren.

We hebben genoten!! En kijken uit naar een weerzien,..

Groeten,

Mascha

Cees en Charlotte de Vries - 12-05-’12 13:16

Wat een waanzinnig mooi plekje is Grange des Bois
Wakker worden en een ree door het veld zien lopen vanuit je bed is het mooiste cadeautje wat we konden hebben.

We komen snel weer terug

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.